Art et Création heeft 4 sfeervolle gastenkamers.


Gasten komen bij ons om te genieten van de rust en de natuur, het volgen van een creatieve cursus of het verkennen van de omgeving.Rondom het huis een terras, prachtig uitzicht over de Gorges de l'Allier, klein zwembad met zonneterras en hottub. Een Frans ontbijt hoort bij elke overnachting, daarnaast behoren ook lunch en 's avonds een diner tot de mogelijkheden.

 

Inspirerend, culinair, natuur en rust.....

 

Kamer bij gebruik door één persoon         € 80,- 

Kamer bij gebruik door twee personen     € 95,- 

De prijzen zijn inclusief ontbijt

 

In de maanden Juli en augutsus minimaal verblijf van 3 nachten.

 

Table d'Hôtes Ahmed, uw kok

Het culinaire aandeel is in de deskundige handen van Ahmed Mehdeb. Sinds jaren staat hij met veel plezier in de keuken in Saint Bérain. Zijn gerechten zijn verrassend kleurrijk en smaakvol. Oogst uit eigen tuin combineert hij met traditionele Franse producten tot mediterrane gerechten met Arabische invloeden. Tijdens de uitgebreide maaltijden kunt u genieten van zijn creativiteit. Uiteraard hoort daar een passende mooie wijn bij. Elke dag serveren wij een lunch en een diner, bij mooi weer buiten op het terras met uitzicht over de vallei, bij minder weer in het "oude cafe van het dorp", nu onze eetkamer, voorzien van een prachtige open haard. Ahmed gebruikt in zijn keuken altijd verse producten. Groenten en fruit zijn afkomstig uit eigen tuin. Het vlees komt uit onze regio de Auvergne en de eieren zijn van onze eigen kippen.

 

Vers  gezond en lokaal ...

 

De kosten voor Table d'Hôtes zijn :

 

Diner       € 28,- p.p (driegangen diner)

 

Reserveren.

 

Kies de datum, het aantal nachten en kies de kamer van uw keuze, volg daarna de verschillende stappen om uw online reservering te voltooien. Welkom in Saint Bérain voor een aangenaam verblijf.