Verder ontwikkelen voor gevorderden. 

 

Tijdens de cursusweken is er gelegenheid voor gevorderden om zelfstandig te werken. Het open atelier is bedoeld voor mensen, die zich verder willen ontwikkelen en dit willen combineren met een aangenaam verblijf in Saint Bérain. U bent welkom om te komen beeldhouwen en/of schilderen waarbij u vrij gebruik kunt maken van onze gereedschappen, materialen en werkruimten. Er zijn enkele open atelier plaatsen beschikbaar tijdens de cursusperiode van een week. Het Open Atelier is allen toegankelijk voor gasten die zelfstandig kunnen werken en een ruime ervaring hebben.
Papier, linnen en steensoorten zoals albast, Frans kalksteen, zwarte Lavasteen en marmer zijn tegen kostprijs ter plekke verkrijgbaar. 


Vrij gebruik materialen en werkruimten
 

De prijs van het open atelier hangt samen met de keuze van uw kamer, er zijn drie verschillende prijsniveaus. De kosten voor het open atelier zijn per week, per persoon op basis van volpension.

Aanbod 1.
 Open Atelier op basis van volpension, inclusief materiaal- en atelier gebruik. Verblijf in de pastorie (geen Label) : gebruik van een éénpersoonskamer met gedeelde badkamer.


Open Atelier in mei, juni en laaste twee weken van september € 500,- p.p

Open Atelier in Juli en Augustus en eerste twee weken van september  € 550,- p.p.  

Open Atelier in oktober € 450,- p.p


Aanbod 2. 
Open Atelier op basis van volpension, inclusief materiaal- en ateliergebruik. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer (label trois épis Gites de France). Tweepersoonkamer bij gebruik door 2 personen.

 

Open Atelier in mei, juni en laaste twee weken van september € 600,- p.p

Open Atelier in Juli en Augustus en eerste twee weken van september € 650,- p.p.  

Open Atelier in oktober € 550,- p.p

 

Aanbod 3. Open Atelier op basis van volpension, inclusief materiaal en ateliergebruik. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer (label trois épis Gites de France). Tweepersoonkamer bij gebruik door één persoon.

 

Open Atelier in mei, juni en laaste twee weken van september € 750,- p.p

Open Atelier in Juli en Augustus en eerste twee weken van september  € 800,- p.p.  

Open Atelier in oktober € 700,- p.p

 


Bedragen zijn exclusief € 0,80 toeristenbelasting per dag per persoon.

Inschrijfvoorwaarden open atelier

Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een deelnemersbewijs toegezonden (per e-mail) voor deelname aan het open atelier. Dit dient u binnen 5 dagen te bevestigen door 50% van het totaal bedrag over te maken op onze bankrekening in Frankrijk ten name van S.A.R.L Art et Création IBAN FR76 1450 6009 0072 8050 7934 820, BIC AGRIFRPP845, Le Bourg 43300 Saint Bérain. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 4 weken voor het begin van het open atelier.

Annulering en voorwaarden

Bij annulering voor het open atelier bent u het volledige bedrag verschuldigd, tenzij een andere deelnemer uw plaats inneemt. Deelname aan het open atelier is geheel op eigen risico. Wij adviseren u dan ook een reisverzekering af te sluiten en een eventuele annuleringsverzekering. Door uw inschrijving (per email) verklaart u zich akkoord met onze inschrijfvoorwaarden. 


reserveren

Hieronder een overzicht  van de  cursusweken. Kies de datum en klik op "ga". Kies uw kamer en neem vervolgens de verschillende stappen om uw online reservering te voltooien. Vermeld bij opmerking dat u kiest voor een open atelier u ontvangt dan een reductie van € 100, op de vermelde cursusprijs.

Tot ziens voor een inspirerende vakantie met een culinair accent.