Buiten schilderen op individueel niveau

In en rondom Saint Bérain is het heerlijk schilderen. Het golvende landschap, kleine doorkijkjes en het sfeervolle dorpje dienen als inspiratiebron. Maar in de eerste plaats houden wij rekening met uw persoonlijke interesse. Er kan zowel naturalistisch als meer abstract gewerkt worden. Tijdens de cursusweek komen verschillende aspecten van de schilderkunst aan de orde. Het hanteren van materialen en gereedschappen is een wezenlijk onderdeel, maar ook compositie, ruimtelijke uitbeelding, schetsen en kleurgebruik worden uitgebreid behandeld. De nadruk ligt op individuele ontwikkeling : het leren kijken, uw eigen handschrift en thematiek worden in de loop van de week verder uitgediept. 

Geschikt voor beginners èn gevorderden

Papier, inkt, krijt, houtskool en verf
 

U leert werken met verschillende schets- en tekenmaterialen, waaronder potlood, houtskool, conté, inkt, sepia en pastel. Met verf heeft u de keuze uit aquarel-, olie- en acrylverf. Daarbij kunt u zelf bepalen of u op papier of doek wilt werken. Bij aankomst krijgt elke cursist een ezel en tekendoos in bruikleen, gevuld met schetsmaterialen, kneedgum, penselen en kwasten. Ook de diverse papiersoorten zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Schilderslinnen kunt u naar wens tegen kostprijs aanschaffen.
 

Behalve doek zijn alle materialen inbegrepen

Reserveren

 

Hieronder een overzicht van de cursusdata. Kies uw cursus en klik op "ga" en volg daarna de verschillende stappen om uw online reservering te voltooien.

 

Tot ziens voor een inspirerende vakantie met een culinair accent.

Schilderen en Beeldhouwen: 02-10-2021 tot 09-10-2021 Er is nog plaats vrij
Schilderen en Beeldhouwen: 09-10-2021 tot 16-10-2021 Er is nog plaats vrij