Het maken van een reisdagboek in schetsen en aquarellen

Carnet de voyage  combineert  wandelen en schetsen.

In één week verkent u het landschap van de Gorges d’Allier, een prachtig wandelgebied met een overweldigende natuur, fraai vergezichten en kleine dorpjes.Tijdens één van de wandelingen verkent u een klein stukje van de pelgrimsroute naar Santiago de Compestela.
 
Dagelijks gaat u op stap met Jaap  en maximaal 10 andere cursisten. Er worden verschillende wandelingen rondom Saint Bérain gemaakt ( afstanden tussen de 8 km en 12 km), al wandelend ontdekt u de prachtige natuur en de omgeving. Deze indrukken worden tijdens de wandelingen met houtskool, potlood, aquarel of inkt vastgelegd in uw “Carnet” schetsboek.
 
Op zondag beginnen we met een korte verkennende wandeling en maakt u uw eerste schetsen onder begeleiding van Jaap van der Wal.
Tijdens de cursusweek komen verschillende aspecten van het schetsen aan de orde; compositie, ruimtelijke uitbeelding en kleurgebruik worden uitgebreid behandeld.

De nadruk ligt op individuele ontwikkeling en het maken van een persoonlijk reisdagboek. 
 
Carnet de Voyage is geschikt voor cursisten met enige wandelervaring, aan het begin van de cursusweek ontvangt u een schetsboek, schets- en auquarel materialen en gereedschappen. Teken- of schilderervaring is niet vereist. 
 
Nu een Early Bird Korting van € 100,- op het cursusaanbod van 2019
 
De cursusprijs is altijd inclusief basismaterialen en de kosten voor verblijf op basis van volpension. De kosten voor deze cursus hangen samen met de keuze van uw kamer, er zijn drie prijsniveaus. 
 
Aanbod 1
Carnet de voyage op basis van volpension, inclusief basismaterialen voor de cursus. Verblijf in de pastorie gebruik van een éénpersoonskamer met gedeelde badkamer.                             
€ 700,- p.p.
 
Aanbod 2
Carnet de voyage op basis van volpension, inclusief basismaterialen voor de cursus. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer, tweepersoonskamer bij gebruik door 2 personen.
€ 800,- p.p.
 
Aanbod 3
Carnet de Voyage basis van volpension, inclusief basismaterialen voor de cursus. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer tweepersoonskamer bij gebruik door 1 persoon.
€ 950,- p.p.
 
De bedragen zijn exclusief € 00,50 toeristenbelasting per persoon per dag.

Inschrijfvoorwaarden.
Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een deelnemersbewijs toegezonden (per e-mail) voor deelname aan de cursus. Dit dient u binnen 5 dagen te bevestigen door € 450,- over te maken op onze bankrekening in Frankrijk ten name van S.A.R.L Art et Création IBAN FR76 1450 6009 0072 8050 7934 820, BIC AGRIFRPP845, Le Bourg 43300 Saint Bérain. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 4 weken voor het begin van de cursusweek.

Annulering en voorwaarden
Bij annulering voor de cursus bent u het volledige bedrag verschuldigd, tenzij een andere deelnemer uw plaats inneemt. Deelname aan de cursus is geheel op eigen risico. Wij adviseren u dan ook een reisverzekering af te sluiten en een eventuele annuleringsverzekering. Door uw inschrijving (per e-mail) verklaart u zich akkoord met onze inschrijfvoorwaarden. 

Beeldhouwen / Schilderen
Open atelier
Carnet de Voyage / Koken met Ahmed