Koken met Ahmed

Een culinaire week waarin Ahmed zijn passie voor koken wil delen met zijn cursisten en u de kunst van het maken van lekker eten leert. Hij kookt al jaren met veel plezier in de keuken van Art et Création. De Franse en mediterrane keuken dienen als inspiratiebron. In de Keuken van Saint Bérain wordt gebruik gemaakt van groenten en fruit uit eigen tuin gecombineerd met verse lokale producten uit de regio (vis,vlees en gevogelte). Elke cursusdag gaat u in de keuken met maximaal 4 andere cursisten aan de slag. Ahmed leert u diverse bereidingstechnieken en in de loop van de week krijgt u meer inzicht in de verschillende kookprocessen.
 

Elke cursusdag wordt er een drie-gangen diner bereid. Ahmed laat u kennismaken met verrassende gerechten en combinaties 

Op donderdagochtend bezoeken we een lokale groente en fruit markt en in overleg een plaatselijke kaasboerderij of een wijnkelder voor een wijnproeverij.

De kosten voor de cursus koken hangen samen met de keuze van uw kamer, er zijn drie prijsniveaus. De cursusprijs is altijd inclusief de cursus en de kosten voor verblijf op basis van volpension.

Aanbod 1

Cursus koken met Ahmed op basis van volpension. Verblijf in de pastorie gebruik van een éénpersoonskamer met gedeelde badkamer.
€ 650,- p.p  
 

Aanbod 2

Cursus koken met Ahmed op basis van volpension. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer, tweepersoonskamer bij gebruik door 2 personen.
€ 750,- p.p.

 

Aanbod 3

Cursus koken met Ahmed op basis van volpension. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer, tweepersoonskamer bij gebruik door 1 persoon.
€ 900,- p.p  

De bedragen zijn exclusief € 00,50 toeristenbelasting per persoon per dag.

Inschrijfvoorwaarden 
Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een deelnemersbewijs toegezonden (per e-mail) voor deelname aan de cursus. Dit dient u binnen 14 dagen te bevestigen door € 450,- over te maken op onze bankrekening in Frankrijk ten name van S.A.R.L Art et Création IBAN FR76 1450 6009 0072 8050 7934 820, BIC AGRIFRPP845, Le Bourg 43300 Saint Bérain. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 4 weken voor het begin van de cursusweek.
 

Annulering en voorwaarden
Bij annulering voor de cursus bent u het volledige bedrag verschuldigd, tenzij een andere deelnemer uw plaats inneemt. Deelname aan de cursus is geheel op eigen risico. Wij adviseren u dan ook een reisverzekering af te sluiten en een eventuele annuleringsverzekering. Door uw inschrijving (per e-mail) verklaart u zich akkoord met onze inschrijfvoorwaarden. 

 

Beeldhouwen / Schilderen
Open atelier
Carnet de Voyage / Koken met Ahmed