Aanbod 1

Open atelier op basis van volpension, inclusief materiaal en atelier gebruik.Verblijf in de pastorie gebruik van een éénpersoonskamer met gedeelde badkamer.

€ 540,- p.p. per week

 

Aanbod 2 
Open atelier op basis van volpension, inclusief materiaal en ateliergebruik.Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer. Tweepersoonkamer bij gebruik door 2 personen.

€ 575,- p.p. per week

 

Aanbod 3
Open atelier op basis van volpension, inclusief materiaal en ateliergebruik.Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer. Tweepersoonkamer bij gebruik door één persoon.

€ 750,- p.p. per week

 

Bedragen zijn exclusief € 0,50 toeristenbelasting per dag per persoon.
 

Inschrijfvoorwaarden open atelier

Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een deelnemersbewijs toegezonden (per e-mail) voor deelname aan het open atelier. Dit dient u binnen 5 dagen te bevestigen door 50% van het totaal bedrag over te maken op onze bankrekening in Frankrijk ten name van S.A.R.L Art et Création IBAN FR76 1450 6009 0072 8050 7934 820, BIC AGRIFRPP845, Le Bourg 43300 Saint Bérain. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 4 weken voor het begin van het open atelier.
 

Annulering en voorwaarden
Bij annulering voor het open atelier bent u het volledige bedrag verschuldigd, tenzij een andere deelnemer uw plaats inneemt. Deelname aan het open atelier is geheel op eigen risico. Wij adviseren u dan ook een reisverzekering af te sluiten en een eventuele annuleringsverzekering. Door uw inschrijving (per email) verklaart u zich akkoord met onze inschrijfvoorwaarden. 

 

Reserveren 

 

Kies de datum van een open atelierweek. Kies het aantal dagen dat u gebruik wil maken van het open atelier (minimaal 4 dagen) en klik op "ga". Kies uw kamer en neem vervolgens de verschillende stappen om uw online reservering te voltooien. 

 

Tot ziens voor een inspirerende vakantie met een culinair accent.