Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Gastenkamers

Room 1

Sfeervolle en Comfortable kamers

Wij ontvangen u graag in één van onze vier comfortable gastenkamers met eigen badkamer. Een ontbijt hoort bij elke overnachting, daarnaast behoren ook lunch en 's avonds een diner tot de mogelijkheden. De kamers  zijn sfeervol ingericht  en u zult zich als gast direct thuis voelen. De kamers zijn voorzien van goede bedden en hebben allemaal een internetverbinding.

Onze Bed and Breakfast is toegankelijk vanaf 16 jaar.

Reserveren tussen  juli en  augustus is mogelijk voor een verblijf van minimaal 2 nachten.

 

La Brune

Sfeervol verblijf in een huis uit 1875

Deze kamer heeft zowel uitzicht op de bourg als de gorges d’Allier. Vanuit de badkamer kijkt u op La Brune aan de overkant van de vallei. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed (queen-size). De badkamer is licht en voorzien van een wastafel en douche. Het toilet is in deze kamer los van de badkamer. De inrichting is smaakvol eigentijds met behoud van een een aantal authentieke elementen. Deze kamer bevindt zich op de eerste etage.

€ 95,- per nacht inclusief ontbijt

La Mayse

Wij ontvangen u graag in één van onze vier gastenkamers

Vanuit deze ruime tweepersoonskamer heeft u uitzicht op de Bourg. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed (queens-size). De badkamer is ruim en licht en voorzien van een wastafel, douche en toilet. Het uitzicht op de achtertuin en patio, geeft samen met de ruw gepleisterde muren een landelijke uitstraling. De inrichting van de kamer is overwegend naturel met zijn originele houten balkenplafond, zacht kleurgebruik en kalkmuren. Als contrast een fel blauwe muur en kleurrijke schilderijen. Deze kamer heeft een extra eenpersoons bed voor gasten die apart willen slapen. Deze kamer bevindt zich op de eerste etage.

€ 95,- per nacht inclusief ontbijt

Labraud

Kamer labraud overzicht richting badkamer

Deze ruime kamer heeft 2 comfortabele éénpersoonsbedden. De ruime, lichte badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche en een dakraam van waaruit u 's nachts de sterrenhemel kan zien. De kamer heeft een warme uitstraling door  het kleurgebruik en de ruw gepleisterde muren. Een aangename stoel en sfeerverlichting zorgen voor een prettige sfeer. Deze kamer bevind zich op de tweede etage onder het dak.

€ 90,- per nacht inclusief ontbijt

Challon

Overzicht van kamer Challon

Challon is een intieme sfeervolle kamer. De kamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed (queens-size). Een badkamer met wastafel, toilet en douche. De kamer heeft een warme uitstraling door de houten balken van het dak, het gebruik van natuurlijke tinten en de ruw gepleisterde muur. Een aangename stoel en zachte verlichting geven deze kamer een prettige sfeer. Deze kamer heeft 2 kleine ramen en is op de tweede etage onder het dak.

€ 90,- per nacht inclusief ontbijt